Borstelwerken

Naast freeswerken kan TAROS ook uw partner zijn voor diverse borstelwerken en hogedruk wegdekreinigingen voor openbare wegen, parkings en bedrijventerreinen. Deze borstels kunnen afzonderlijk worden ingehuurd of samen met de freeswerken in een pakket aangeboden worden.

TAROS Brock 4
IMG 2539

Toepassing

  • Het vegen van wegen, fietspaden, parkings, loodsen
  • Bij freeswerken van asfalt of beton
  • Opkuis van werven

Kalkmelk

Om de kwaliteit van de kleeflagen te garanderen tijdens het asfalteren, kunnen wij indien gewenst een kalkmelk-emulsie sproeien en aanbrengen.

Na het frezen en borstelen van het oppervlak moet de kleeflaag gesproeid worden. In het verleden heeft dit altijd voor veel overlast gezorgd. Deze emulsie kleeft namelijk aan de banden van de vrachtwagens waardoor de kleeflaag niet meer egaal is en dit ook voor overlast zorgt in de omliggende straten. Met onze sproeiwagen sproeien we een kalkmelk op de kleeflaag. Hierdoor kleeft de emulsie niet aan de banden van de vrachtwagen, noch aan de draaiende delen van de asfaltmachines. Ook blijft de kleeflaag beter intact en de wegen en wegmarkeringen worden niet vervuild door de resten van de kleeflaag.

Melk1